DEDEKTİF EŞ TAKİBİ 0535 869 19 09

ÖZEL İSTEĞE GÖRE ARAŞTIRMA 0535 869 19 09

ÖZEL İSTEĞE GÖRE ARAŞTIRMA
ÖZEL İSTEĞE GÖRE ARAŞTIRMA
Dedektiflik mesleğinin ele aldığı konular bir hayli geniştir. Özel Dedektiflik bir kişinin izlenmesini ve takip edilmesini istediği kişi ve konular hakkında bilgi toplar bu topladığı bilgileri rapor olarak müşteriye ulaştırır. Müşterinin bilgi edinme talebi başladığı andan itibaren özel dedektif kendi özel becerisini ekibi ile birlikte kullanarak talep konusu takibi başlatmak amacıyla plan yapar. Özel dedektiflik herkesin yapabileceği bir meslek değildir. Özel dedektifin olaylara ve konulara bütünsel bakabilme becerisi, odaklanabilmeyi bilmesi, sürece hakim olabilme ve kontrol edebilmek için gelişmiş bir hafızaya sahip olması gerekir. Kişilerin karakteri çocukluktan itibaren bu konuda şekillenir. Yaşamını şekilllendiren konu ve kişiler kendini bu yönde geliştirmesine fırsat tanır. Kişi eğer bu fırsatları görür ve kendini bu mesleğe adamak isterse özel dedektif olabilir.

Velayet Davalarına Delil Toplamai.0216 650 97 27

Velayet Davalarına Delil Toplama
Velayet Davalarına Delil Toplama
Ülkemizde ve dünyanın her yerinde evlilikler farklı törenler ile resmiyete dökülmektedir. Resmi törenler ya da dini törenler ile evlenen pek çok kişi ise evliliğin ilerleyen yıllarında ya da günlerinde farklı nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kalmaktadır.  Bu gibi ayrılma durumlarında çiftler beraber şekilde elde edilmiş para, mal ya da mülkün paylaşımını da resmi hukuk çerçevesinde gerçekleştirmektedir. Mal ya da mülkten daha önemli bir paylaşım ise biten evliliklerde çocuk konusundan oluşmaktadır.

Ülkemizde biten evliliklerde anlaşmalı bir boşanma ya da çocukların velayetleri konusunda anlaşmalı bir durum söz konusu değilse tarafları çekişmeli bir boşanma süreci beklemektedir. Aslında ebeveynlerin boşanma kararı almadan önce çocuklar konusunu en hassas şekilde değerlendirmesi ve bu konuda çocukları en az hasar alacak şekilde atlatması beklenmektedir. Fakat böyle bir durum pek az boşanmada karşılaşılan olay halini almaktadır.
Kusurlu erkekler ile yaşanan boşanma davasında genelde erkekler çocukların velayetini koz olarak kullanmaktadır. Eşleri ile barışmak isteyen, evlilik birliğini devam ettirmek isteyen ya da boşanılacak eşe fazla mal ya da para vermek istemeyen kusurlu erkekler çocuklarının velayetini karşı tarafa vermek istememektedir.  Bu süreçte çocuklar için yıpratıcı pek çok olay yaşanmaktadır.

PERSONEL ARAŞTIRMA 0535 869 19 09

    PERSONEL ARAŞTIRMA
Gelişmiş sanayi ülkelerinde faaliyet göstermekte olan pek çok tanınmış ticari firma, firmaları içerisindeki personelleri yakın takibe alırlar Bu şirketlerin içerisinde bulunan istihbarat, güvenlik, ve araştırma birimleri de faaliyet gösterir. Personel araştırmasını firmalar bu birimlere yaptırırlar. Araştırma, istihbarat ve güvenlik birimleri olmayan kurumsal ticari firmalar personel araştırılması konusundaki bu eksiklerini özel dedektiflik firmalarından karşılarlar. Özel dedektif firmalarından araştırma hizmeti konusunda profesyonel yardım alırlar.
Markasını kanıtlamış, kendi alanında kalitesini ispatlamış, sektöründe söz sahibi olan ticari firmalar çalıştırdıkları personelin araştırılma işlemlerini birçok amaçla gerçekleştirmek isterler. Bunlar, bünyelerinde çalışan personelin verimliliğini artırarak çalışmalarını sağlamak, sadakatini ve güvenirliğini ölçmek için çalışmalar ve işyerine sağlamış oldukları katkıyı ölçmek için yapılan çalışmalardır. Araştırma konusunda destek veren dedektif firmaları bu konuda araştırmalar yaparak destek sağlarla

MARKA VE PATENT ARAŞTIRMASI

    0216 650 97 27
MARKA VE PATENT ARAŞTIRMASI
Taklit Ürün Araştırması
Marka, bir şirketin piyasa sürdüğü mal ve hizmetleri piyasada satışa sunulan aynı mal ve hizmetlerden ayırt etmeye yarayan görsel, yazılı, şekilli işaretler bütünüdür.Marka o ürüne ait kalite, memnuniyet ve tüm tüketim özelliklerini standart olarak tüketiciye sunma duygusunu içerir. Piyasada aynı iki ayakkabıdan birini diğerine tüketiciye tercih ettiren şey o ayakkabının markasıdır. Yani tüketiciler mal ve hizmetleri sunan markalara güvenerek o mal ve hizmetleri satın alırlar. Bu nedenle marka şirketler açısından çok iyi korunması gereken bir değerdir. Çünkü şirketler piyasaya sundukları malların kalitesini markalarıyla tüketiciye garanti ederler. Durum böyle olunca sahte markalı ürünler de haksız kazanç sağlama niyetinde olan merdiven altı üreticiler tarafından piyasaya sürülmektedir. Bu durumdan hem şirketler hem de o malı alan tüketiciler zarar görmekte

EVLİ BAY VE BAYANLAR İÇİN SONUÇ GARANTİLİ ALDATMA VE İHANET TESPİTİ





Yorumlar

  1. https://formatdedektiflik.com/ Her zaman hizmetinizde..

    YanıtlaSil
  2. How to Play Baccarat (Trademark and Practice) - Worrione
    Baccarat is a popular table game in which the 온카지노 player looks at his cards and 인카지노 sees how his hands are working out in a real game. The object of Baccarat is to worrione

    YanıtlaSil

Yorum Gönder